لطفا صبر کنید ...

طلاق عاطفی، جدایی خاموش زوجین

relationship-difficulties_32dd6cae-83d6-11e7-b63c-9d281adafd5e.jpg

طلاق عاطفی، جدایی خاموش زوجین

طلاق عاطفی، جدایی خاموش زوجین یکی از مهم‌ترین انواع طلاق، طلاق عاطفی است، رویدادی که در هیچ جا ثبت نمی‌شود و نمود عینی ندارد اما خطرناک‌ترین نوع طلاق بوده که ممکن است تا جدایی همیشگی و طلاق ثبتی رشد کند.

طلاق عاطفی بیشتر در خانواده‌ هایی که به علت مسائل سنتی و عقاید خاص و برخی باورهای نادرست و نگرش‌ های منفی را دارند، شکل می‌ گیرد.

زندگی به روزهای عادی تبدیل شده، زندگی که در ذهن هر کدام از زوج‌ ها رویایی بود از عشق و محبت و با هم بودن و عشق ورزیدن به یکدیگر و زیباترین لحظات را با یکدیگر رقم زدن و معنا گرفتن با بودن در کنار هم.

اما رفته رفته و ندانسته از یکدیگر فاصله گرفته‌ اند و روز به روز این فاصله بیشتر و بیشتر می‌ شود تا جایی که حتی ازدواجشان را نیز از یاد می‌ برند.

طلاق عاطفی چیست؟

طلاق عاطفی، جدایی خاموش زوجین، طلاق عاطفی به جدایی زن و شوهر از نظر احساسی گفته می‌ شود که در عین حال که زندگی مشترک پابرجاست و زوجین باهم زندگی می‌ کنند، اما از نظر عاطفی نقطه اشتراکی نداشته و به سردی باهم برخورد می‌ کنند.

این نوع جدایی زمانی شکل می‌ گیرد که در رفتار زوجین و ارتباط شان عواطف جریان نداشته و بهم علاقه‌ ای ندارند و نسبت به هم بی‌ تفاوت شده و توجهی بهم نشان نمی‌ دهند

زمانی در این شرایط احترام و اعتماد کمرنگ شده و دلزدگی از زندگی زناشویی افزایش می‌ یابد، اختلاف سلیقه‌ ها و تفاوت عقاید پررنگ‌ تر شده و آسیب‌ هایی برای خانواده به همراه دارد.

طبق تحقیقات به عمل آمده طلاق عاطفی زمانی روی می‌ دهد که زوجین به هر دلیلی از هم دور می‌ شوند و توجه آنها نسبت به هم کمرنگ می‌ شود.

در ابتدای ازدواج به دلیل اینکه زوجین دوره رمانتیک زندگی را سپری می‌ کنند این پدیده کمتر روی می‌ دهد، اما هرچه از ازدواج می‌ گذرد و تعداد فرزندان بیشتر می‌ شوند، زوجین تعارضات بیشتری را تجربه می‌ کنند، در صورتی‌ که نتوانند با این تعارضات برخورد مناسبی داشته باشند، از هم دور‌تر شده و احتمال طلاق عاطفی افزایش می‌ یابد.

کشف علت جدایی عاطفی اولین قدم برای رفع مشکل:

یادگیری مهارت ارتباط موثر و کاهش تعارض در زوجین و همچنین شیوه گفتگوی مناسب بین همسران در پیشگیری از طلاق عاطفی نقش بسزایی دارد

طلاق عاطفی، جدایی خاموش زوجین، زوجینی که دچار طلاق عاطفی می‌ شوند باید سعی کنند شناخت بیشتری از همسرشان کسب کنند، از توقعات خود بکاهند و تلاش کنند با ایجاد صمیمیت و یادگیری مهارت حل تعارض رابطه بین خود و همسرشان را تغییر دهند، همچنین با مراجعه به مشاور از تکنیک‌ های زوج درمانی برای کاهش اختلافات و فاصله ایجاد شده بهره ببرند.

طلاق عاطفی، جدایی خاموش زوجین

فرزندان طلاق عاطفی بیشتر در معرض آسیب‌ های شخصیتی:

فرزندان طلاق عاطفی بیشتر در معرض آسیب‌ های شخصیتی هستند و دعوای والدین موجب نگرانی آنها می‌ شود.

احساس ناامنی و سردرگمی، افت تحصیلی، مشکلات رفتاری و بیماری روانی مثل افسردگی از تاثیرات منفی این پدیده بر فرزندان است.

جامعه معاصر شرایط متفاوتی نسبت به قبل دارد که منجر به تغییر سبک زندگی خانواده‌ ها شده است.

زوجینی که در دنیای معاصر زندگی می‌ کنند توقعات بیشتری دارند و به دلیل اینکه نقش‌ های اجتماعی بیشتری را ایفا می‌ کنند، آستانه تحمل کمتری دارند. زوجین وقت کمتری را باهم می‌ گذارنند، چرا که ناچارند بخش عمده‌ ای از فکرشان را معطوف گذران زندگی، امرار معاش و تامین رفاه خود کنند.

اختلاف سلیقه و افزایش تفاوت دیدگاه‌ هاتی زوجین دلایل دیگری است که باعث می‌ شوند امروزه شاهد افزایش طلاق عاطفی، جدایی خاموش زوجین باشیم.

منبع: ایسنا

پیاده سازی و سئو توسط: 'GoGseo